5/5 - (2 امتیاز)

مزایا و معایب سینک گرانیتی

گرانیت یکی از سنگ‌های نیمه طبیعی است که سالهاست از آن در طراحی‌های داخلی به خصوص در فضای آشپزخانه‌ها استفاده می‌شود. این سنگ در بین سایر سنگ‌های تزئینی از ظاهری زیبا و مقاومتی قابل توجه برخوردار است به همین دلیل، در ساخت بعضی از محصولاتی مانند سینک ظرفشویی یا روشویی که به صورت مداوم با آب در تماس هستند، از سنگ گرانیت استفاده می‌شود.

سینک ظرفشویی گرانیتی یکی از مدرن ترین و به روزترین تجهیزات مورد استفاده در آشپزخانه های امروزی می باشد.  تمام تجهیزات موجود در آشپزخانه باید استاندارد های لازم را رعایت کنند.

سینک های گرانیتی عمدتا از هفتاد الی هشتاد درصد گرانیت و بیست تا سی درصد مواد اکرلیک یا رزین ساخته می شوند اما این مورد ساده هزاران پیچیدگی و نکته در دل خود دارد.

شاید برخی از افراد سینک های ظرفشویی را تنها با جنس استیل تصور کنند اما جالب است بدانید که از جنس های مختلفی مانند شیشه، اتیل، کورین و گرانیت ساخته می شوند که یکی از بهترین متریال ساخت سینک گرانیت است.

به طور کلی هفتاد درصد این نوع سینک ها از جنس سنگ هستند و طبیعتا در مقایسه با سینک های استیل از وزن بالاتری نیز برخوردار خواهند بود. به همین خاطر بایستی برای نصب آن ها از نصاب های حرفه ای کمک بگیرید تا در جای گذاری دقت لازم را داشته باشند و همین موضوع سبب شده تا هزینه نصب آنها نسبت به دیگر سینگ ها بالاتر رود.

 

مزایا و معایب سینک گرانیتی

 

مزیت سینک های گرانیتی

سینک‌های گرانیتی در چند سال اخیر بسیار مد شده و تعداد استفاده از آن در طی همین چند سال افزایش چشم‌گیری داشته است. دلیل آن هم مزایای سینک گرانیتی است که باعث شده تا سازندگان و مصرف‌کنندگان زیادی به استفاده از این دسته سینک‌ها روی بیاورند.

جلوه و زیبایی

اولین ویژگی قابل توجهی که این دسته از سینک‌ها دارند جلوه متفاوت آن‌ها است. درواقع اکثر ما زمانی که کلمه سینک ظرفشویی را می‌شنویم یک روشویی استیل کروم رنگ در ذهن‌مان تصور می‌کنیم! اما نمای سنگ‌های گرانیت، زیبایی خاص خود را به ظاهر سینک‌های گرانیتی اضافه می‌کنند و جلوه‌ای متفاوت و دیزاینی متمایز را به آشپزخانه می‌بخشند.

سبک ظاهری و رنگبندی

سبک ظاهری این مدل سینک‌ها می‌توانند بسیار متنوع و متفاوت از یک‌دیگر باشند؛ چراکه سنگ‌های گرانیتی با ظاهرهای متفاوتی وجود دارند و بیش‌تر با یک‌دیگر متفاوت هستند تا همانند هم باشند.

سینک گرانیت دارای رنگ های متنوعی می باشد و به شما این امکان را می دهد تا با توجه به دکوراسیون منزل خود رنگ مورد نظرتان را انتخاب کنید.

دوام و ماندگاری

در سینک‌های گرانیتی مرکب ماندگاری بسیار بالا و طولانی‌مدت را می‌توان تجربه کرد! این مزیت به‌لطف ترکیب سنگ گرانیت که به خودی خود بسیار مستحکم می‌باشد با مواد مرکب دیگر (رزین) است

ضد خط و خش

اگر شما سینک استیل داشته باشید، اجسام نوک تیز باعث خراشیده شدن آن می شود. اما سینک گرانیتی در برابر خراشیدگی و خط افتادن مقاوم می باشد زیرا این نوع سینک ها تراکم بالایی دارند و این مزیت خیلی مهم دیگر دارد.

 

مزایا و معایب سینک گرانیتی

 

معایب سینک های گرانیتی

تمیز کردن سینک های گرانیتی

برای تمییز کردن این سینک ظرفشویی نباید از مواد شوینده قوی و اسیدی استفاده کرد. اسفنج و صابون مایع یا محلول جوش شیرین یا سرکه برای تمییز کردن آن مناسب است. اگر از مواد شیمیایی قوی برای تمییز کردن آن استفاده شود بعد از مدتی تغییر رنگ خواهد داد.

احتمال شکستگی سینک

این محصول استحکام بسیار بالایی پیدا می‌کند. اما باید درنظر داشته باشیم که این استحکام به‌صورت صد درصدی نیست؛ و به‌دلیل آن‌که بیش‌تر مواد تشکیل دهنده این محصولات سنگ گرانیت است، احتمال ترک و شکنندگی در آن‌ها باقی خواهد ماند!

بعضی از سینک‌های گرانیتی جایی برای نصب شیر آب ندارند اگر بخواهید در آن جای شیر آب تعبیه کنید ممکن است باعث شکستن آن شوید پس یا شیر آب را روی کابینت نصب کنید یا سینکی بخرید که جای شیر آب در آن تعبیه شده باشد.

سینک ظرفشویی کورین در ظاهر شبیه سینک‌های گرانیتی است اما ترکیبات آن آلومینیوم تری هیدرات و مایع آکریلیکی به نام  متیل‌متاکریلات است.

هزینه بالا

یکی دیگر از معایب سینک گرانیتی قیمت آن است! باوجود آن‌که قیمت سینک‌های گرانیتی مرکب کم‌تر از سینک‌های صددرصد گرانیتی است، اما قیمت آن‌ها از خیلی از انواع استیل بیش‌تر است! به همین دلیل هنگام خرید آن‌ها باید کمی هزینه بیش‌تر پرداخت کرد!

نظرات در مورد سینک گرانیتی متفاوت است، اگر سوالی دارید و یا تجربه استفاده از سینک گرانیتی را دارید خوشحال خواهیم شد که در زیر همین پست مطرح کنید تا در آینده تمام کسانی که این مطلب را می خوانند بتوانند استفاده کنند.