دلایل بخار نکردن بخارشوی
بررسی مشکل بخارشوی
یکی از اساسی ترین نکات در زمینه ی خانه داری تمیز و عاری از آلودگی بودن خانه است و در این میان پاکیزه بودن کف زمین و سطوح در منزل اهمیت زیادی دارد. امروزه با استفاده از فناوری بخار و با استفاده از بخارشوی ها می توان به راحتی لکه ها، آلودگی ها، میکروب ها و آثار مواد غذایی روی انواع سطوح را از بین برد.
چرا بخارشوی؟
بخارشوی بدون استفاده از مواد شیمیایی، خانه ی شما را تمیز، با طراوت و ضد عفونی می کند به همین دلیل استفاده از آن برای کسانی که بچه دار هستند یا حیوان خانگی دارند مناسب است.
همچنین بعد از کشیدن بخارشوی کف زود خشک می شود و لازم نیست مدت زیادی خانواده ی خود را از راه رفتن بر روی قسمتهای تمیز شده منع کنید.
بخارشوی آب را گرم می کند و بخار را از طریق دهانه ی خروج بخار که جلوی دستگاه قرار گرفته است پخش می کند.
علت های بخار ندادن بخارشوی
گرفتگی دهانه بخارشوی
اکثر تولیدکنندگان توصیه می کنند که ازآب مقطر در بخارشوی استفاده شود. پیامد عدم دنبال کردن این دستورالعمل معمولا گرفتگی دهانه ی دستگاه را در پی دارد. وقتی آب سخت گرم می شود، املاح معدنی آن معمولا جدا می شود.
فشار وارده این املاح معدنی را به اطراف می برد و باعث گرفتگی سوراخ هایی می شوند که بخار ازآنها عبور می کند. اگر برای بخارشوی از آب سخت استفاده می کنید، حتما بخارشوی خود را مرتبا تمیز کنید. این کار به جلوگیری از انسداد دستگاه توسط مواد معدنی کمک خواهد کرد.
آب هنوز داغ نشده باشد
مجددا، وقتی شما عجله دارید ممکن است بدون چک کردن اینکه آب دستگاه به اندازه کافی داغ شده است یا خیر، شروع به تمیز کردن با آن کنید.
بخارشوی می بایست آب را تا دمایی حدود 100 درجه سلسیوس (212 درجه فارنهایت) گرم کند. نه تنها این کار برای از بین بردن جرم و کثیفی ها مناسب خواهد بود بلکه برای تولید مقدار کافی ای از بخار برای تمیز کردن بیشتر سطوح هم لازم می باشد.
مسدود شدن نازل
می توان گفت رایج ترین علت بخار نکردن بخارشوی مسدود شدن و گرفتگی نازل آن است برای رفع این مشکل داخل مخزن سرکه بریزید و بخارشوی را روشن کنید تا بخار کند اگر این روش جواب نداد از یک سنجاق یا گیره کاغذ برای از بین بردن رسوبات که مانع بخار کردن می شوند استفاده کنید.
نشت آب
این دستگاه های تمیز کننده با فرآیند تجمع فشار یک دفعه بخار را آزاد می کنند اگر این فشار در جایی از دستگاه شما نشت کند بخارشوی شما دیگر بخار تولید نمی کند.
یکی از دلایلی که ممکن است باعث نشت این فشار شود محکم نبستن درب مخزن آب است که باید در ابتدای کار حتما باید بررسی شود.این امر می تواند یکی از دلایل بخار نکردن بخارشوی باشد.
گرفتگی فیلتر
با توجه به اینکه آب داخل مخزن باید کاملا تبخیر شود، نیاز است که املاح زیادی نداشته باشد چرا که به شکل رسوب در مسیر تبخیر باقی خواهند ماند و بر روی کیفیت تمیزی سطوح تاثیر زیادی میگذارد. به همین دلیل در داخل مخزن یک عدد فیلتر وجود دارد که با گذر آب از میان آن، سختی آب تا حد زیادی کاهش پیدا میکند.
پس از گذشت مدت زمانی طولانی، احتمال گرفتگی فیلتر بخارشو در اثر انباشته شدن املاح موجود در آب وجود دارد. در این مواقع امکان تبخیر شدن آب نیست و از دستگاه نمیتوان استفاده کرد. برای رفع این مشکل باید نسبت به تعویض فیلتر اقدام نمایید.
بسته بودن قفل کودک
اکثر بخارشوهای موجود در بازار دارای قفل کودکی هستند که در صورت بسته بودن از خروج بخار آب به بیرون جلوگیری میکنند. در صورتی که این قفل بسته شده باشد، دسته بخارشو را نمیتوان فشرد و هیچ گونه بخاری از آن بیرون نخواهد آمد. برای بخار کردن دوباره دستگاه باید این قفل که معمولا بر روی دسته بخارشوی کارگذاری شده را باز کنید.
تمیز کردن بخارشوی
بعد از اتمام کار با بخار شور شلنگ دستگاه را خم نکنید و بگذارید به صورت افقی رو زمین قرار بگیرد و اجازه دهید دستگاه به طور کامل سرد شود.بعد از سرد شدن، آب دستگاه را به طور کامل خالی کنید.
فرآیند تمیز کردن شامل از بین بردن ذرات و جرم ها و هر نوع کثیفی ای که از کف زمین به آن چسبیده است می باشد. این بدان معناست که هر یک از این کثیفی ها م یتواند باعث گرفتگی دهانه ی بخار شوی شما شود. برای جلوگیری از این موضوع بخار شوی خود را پس از هر بار استفاده تمیز کنید.
تا خوردن شلنگ
علت بخار ندادن بخارشوی در برخی از مواقع مربوط به تا خوردن شلنگ انتقال بخار است. بهتر است تمامی مسیر شلنگ را چک کنید و در صورت هر گونه تا خوردگی آن را برطرف نمایید تا بخار به راحتی انتقال پیدا کند.
.
متاسفانه، برخی اوقات ممکن است مشکلی با خود بخارشوی وجود داشته باشد و نیازمند تعمیر آن باشید. اگر مدت زمانی است که بخارشوی خود را دارید و از آن استفاده می کنید، یا اگر دستگاه شما تعمیر نمی شود، شاید موقع آن است که به فکر خرید یک بخارشوی جدید باشید.