امتیاز بدهید

گاهی اوقات لیوان های شیشه ای با استفاده مکرر بوی بدی می گیرند، روش هایی برای از بین بردن بوی بد لیوان شیشه ای به شما ارائه می شود.
طبیعی است که نوشیدن آب و یا شربت در لیوان هایی که بوی بد و منزجر کننده ای دارند برای هیچ فردی خوشایند نمی باشد، از این رو بسیاری از خانم های کدبانو به دنبال روش های موثر برای خوشبو ماندن لیوان های خود می باشند. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا روش های موثر در رابطه با رفع بوی بد لیوان را به شما معرفی نماییم.

سرکه سفید برای از بین بردن بوی بد لیوان شیشه ای نیز کاربرد دارد. درون یک ظرف بزرگ یک لیوان سرکه سفید بریزید و ظرف را با آب گرم پر کنید. سپس لیوان خهای شیشه ای را درون آب گرم و سرکه سفید به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بعد لیوان های شیشه ای را به خوبی بشویید.

یکی دیگر از روش های از بین بردن بوی بد لیوان شیشه ای استفاده از پودر خردل می باشد. بدین گونه که یک قاشق چای خوری را با مقداری آب گرم مخلوط کنید و آن را درون لیوان شیشه ای بریزید و تکان دهید، سچس لیوان خها را شست و شو دهید.

آب لیمو به دلیل اسیدی بودن، بهترین روش برای از بین بردن بوی بد لیوان شیشه ای می باشد. مقداری آب لیمو را درون لیوان شیشه ای ریخته و آن را تکان دهید، سپس لیوان را به خوبی بشویید.

برای از بین بردن بوی بد لیوان شیشه ای می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید. مقداری آب گوجه را گرفته و یک دستمال یا اسکاج را به آب گوجه فرنگی آغشسته کنید و روی لسوان شیشه ای بمالید و بعد از حدود 15 دقیقه لیوان را تمیز بشویید.

جوش شیرین یکی از دیگر پودر های بسیار کاربردی در آشپزخانه به شمار می آید، بدین صورت که سینگ را از آب گرم پر کنید و سپس مقدار جوش شیرین بی افزایید. به آن حالا لیوان و ظروف شیشه ای را به درون این ترکیب در طی ۳۰ دقیقه قرار دهید و پس از آن لیوان ها را بشویید.

برای رفع بوی بد لیوان، داخل آن را از آب سرد پر کنید و پس از آن دو تا سه قطره عصاره وانیل به آن بیفزایید و بگذارید یک شب این عصاره داخل ظرف باقی بماند آنگاه محلول را خالی کنید و لیوان را بشویید.

زغال بوی بد را به خود جذب نموده و از بین می برد. بنابراین برای رفع بوی لیوان شیشه ای تکه ای ذغال را درون لیوان قرار دهید و بگذارید یک شب بماند و به خوبی بو را جذب کند، آنگاه لیوان را بشویید.

برای رفع بوی بد لیوان شیشه ای قدری پودر قهوه را داخل لیوان ریخته و در آن را ببندید و پس از یک یا دو روز در آن را باز کنید.

همچنین با استفاده از شرایط طبیعی نیز می توان این مشکل را به طور کلی از بین ببرید، بدین صورت که ظروف مورد نظر را در هوای آزاد و طبیعی و مقابل نور آفتاب قرار دهید.

باکتری های باقیمانده روی سطح ظروف شیشه ای و لایه زیرین آن ها در رطوبت بیشتر رشد می کنند. در نتیجه هوای گرم و مرطوب سبب می شود که این باکتری ها رشد پیدا کنند و داخل آن ها بیشتر بو بگیرد.

برخی از اسکاچ ها قبل از آن با مواد دیگری برخورد داشته اند و وقتی که آن ها را به لیوان شیشه ای می زنید، بوی مواد قبلی به آن ها منتقل می شود که در چنین حالتی یا باید اسکاچ را به صورت کامل بشویید یا این که آن را تعویض کنید.