آشنایی با کاربردهای مینی واش
شستن لباس ها یکی از کار های دشوار است و همه ما ترجیح می دهیم به جای شستن لباس ها با دست ، آن ها را در ماشین لباس شویی قرار داده و آن ها را بشوییم. چنانچه شما در خانه ای کوچک مثل خانه های دانشجویی زندگی می کنید ، خرید یک ماشین لباس شویی برای شما به صرفه نخواهد بود. زیرا لباس های کثیف شما آنقدر نیست که برای آن ها نیاز به یک ماشین لباس شویی باشد.
لباسشویی ها در طرح ها و مدل های مختلفی وجود دارند. یکی از انواع آن، کهنه شور کودک یا مینی واش است. مینی واش ها با وجود اینکه برنامه های متنوعی ندارند اما وسایلی مفید هستند. کهنه شور می تواند به راحتی و در ظرف مدت ۱۰ دقیقه، لباس های شما را پاکیزه و تمیز تحویل دهد. البته باید در نظر داشته باشید که درون این دستگاه ها باید حجم لباس های شما کم باشد.
مینی واش ها نوع خاصی از ماشین های لباسشویی هستند که ابعاد کوچکی دارند. به مینی واش ها کهنه شور هم گفته می شود. زیرا اصلی ترین استفاده مینی واش ها ، شستن کهنه های بچه است. البته امروزه از این دستگاه ها برای شستن لباس های بچه نیز استفاده می شود.
ضمنا برای کاهش وزن آن، معمولا از پلاستیک فشرده در بدنه استفاده شده که برخی از آنها به مرور زمان تغییر رنگ میدهند. این نوع ماشین لباسشویی بیشتر مناسب خانوادههایی است که برای شستن لباس نوزاد از آن استفاده میکنند یا افرادی که فقط برای شستن جوراب، لباس زیر و لباسهای با سایز کوچک به ماشین لباسشویی نیاز دارند.
اگر شما هم جزو کسانی هستید که حجم زیادی لباس کثیف ندارید و میخواهید از یک ماشین لباسشویی مقرون بهصرفه استفاده کنید، مینی واش برند جنرال تکنیک را به شما پیشنهاد میدهیم. این وسیله کمجا و کاربردی برای شستوشوی لباسهای با حجم کم، مثل جوراب، لباس زیر، لباس کودک و… بسیار کارایی دارد.
برای شست شو یو لباس ها درون منی واش ها لازمه تا مقداری آب گرم و یا ولرم درون مینی واش ها بریزید و پس از آن پودر شوینده مورد نظر خود را اضافه کنید . سپس لباس ها را با حجم کم درون دستگاه انداخته و دکمه شروع را بزنید . در اینجا لازم است یادآور شویم که نباید مینی واش ها را تا لب به لب پر از آب کنید بلکه تنها لازم است تا ده سانتی متری دهانه سطل درون آن آب بریزید .
اگر می خواهید از شوینده های دیگری برای تمیزی بیشتر استفاده کنید لازمه تا آن ها را هم در این مرحله اضافه کنید . اگر مینی واش را درون حمام قرار می دهید برای جلوگیری از خطر برق گرفتگی لازم است تا یک سیم از بدنه دستگاه را به لوله فلزی آب متصل کنید البته لازمه تا برای حفظ یمنی در صورتی که از مینی واش استفاده می کنید استحمام نکنید .
یکی از نکاتی که در زمان خرید محصولات برقی باید به آن توجه کنیم میزان مصرف انرژی آن می باشد به همین دلیل در زمان خرید باید به دنبال رتبه مصرف انرِژی محصول مورد نظر باشید در حقیقت محصولی که دارای رتبه انرژی A است معمولا مصرف انرژی خوبی و متناسبی دارد . البته در رابطه با میران مصرف آب هم باید بیان کنم که این مورد به ظرفیت مینی واش بستگی دارد.
در مینی واش های اتوماتیک روی دستگاه یک صفحه LED وجود دارد که میتوانید براساس کثیفی لباس ها برنامه شست و شو را انتخاب کنید. داخل محفظه شست و شو دستگاه پرزگیر وجود دارد که آسیبی به دستگاه وارد نشود.دارای درجه آبگیری است که متناسب با میزان حجم لباس، آب وارد دستگاه برای شست و شو لباس ها می شود. یک مزیت دیگر این دستگاه ورود آب به صورت تمام اتوماتیک انجام می شود.
دارای دو محفظه مجزا می باشد و به طور هم زمان می توانید از دو محفظه استفاده کنید .یکی از محفظه ها برای شست شوی لباس و دیگری برای آبکشی است. مزیت این دستگاه این است که دیگر لازم به آبکشی با دست را ندارید و خود دستگاه این کار را انجام می دهد.
در برداشت عامیانه، همگی فکر می کنیم که مینی واش ها، تنها وسیله ای برای شستشوی لباس کودک و نوزاد هستند. این درحالی است که کاربردهای این وسیله پرطرفدار تنها به شستشوی لباس نوزاد محدود نشده و از آن می توانید برای شستن لباس در سوییت دانشجویی و منازل کوچک و همچنین به عنوان یک لباسشویی کم حجم و یا دستگاه دم دستی استفاده کنید.
مهمترین معیار انتخاب مینی واش ظرفیت آن است . ظرفیت مینی واش ها همانند ماشین لباس شویی بر حسب کیلوگرم بیان می شود و بیانگر میزان وزن لباس هایی است که در هر دوره می توانید در مینی واش بشویید. ظرفیت مینی واش ها از ماشین لباسشویی ها کمتر و بین 1 تا 5 کیلوگرم است. سعی کنید مینی واشی با ظرفیتی مطابق با نیازتان تهیه کنید تا علاوه بر صرفه جویی در هزینه خرید دستگاه ، در مصرف برق و آب نیز صرفه جویی کنید.
از دیگر ویژگی های مهم مینی واش ها می توان به میزان مصرف برق و آب دستگاه اشاره کرد. میزان آب مصرفی از طریق ظرفیت مینی واش قابل تشخیص است. میزان مصرف انرژی واقعی مینی واش به عوامل مختلفی همچون مدل دستگاه ، تعداد دفعات استفاده ، شرابط استفاده و … بستگی دارد. میزان مصرف انرژی دستگاه های برقی به صورت کیلووات ساعت در سال بیان می شود. یکی از راه های فهمیدن میزان مصرف برق دستگاه ، مراجعه به برچسب مصرف انرژی دستگاه است. این برچسب از میزان مصرف A تا مصرف G رتبه بندی شده که کمترین مصرف به A و بیشترین مصرف به G اختصاص دارد.