آشنایی با استفاده صحیح از ظروف استیل
ظروف آشپزی استیل خود را پس از پخت غذا در آب قرار داده و سپس با شوینده بشویید و آب بکشید، سپس با استفاده از یک پارچه آبگیر، خشک کنید. این کار باعث میشود ظاهر آنها زیبا باقی بماند. میتوانید این ظروف را با استفاده از یک شوینده مناسب به ماشین ظرفشویی هم بسپارید، اما فراموش نکنید برای حفظ درخشندگی، آنها را با دستمال پارچه ای پاک کنید.
بهتر است برای هم زدن غذا از قاشق هایی استفاده کنید که به ظرف شما آسیب نمی رسانند، می توانید برای ظروف استیل، قاشق های فلزی هم به کار ببرید اما از چاقو و همزن های الکتریکی استفاده نکنید.
برای جلوگیری از چسبیدن غذا به ظرف، مقدار کمی روغن یا کره به تابه سرد اضافه کنید و یک تا دو دقیقه قبل از ریختن مواد غذایی، اجازه دهید ظرف با حرارت ملایم داغ شود.
مطمئن شوید که سطحی که روی آن آشپزی میکنید، تراز باشد. گاز و فری که سطح آن بالا و پایین باشد، باعث میشود روغن در بخشی از ظرف جمع شود و بخشی از ظرف بی روغن بماند. در نتیجه تمام سطح ظرف به خوبی پوشش ندارد، بخشی از غذا به درستی پخته نمی شود و کیفیت غذا پایین می آید.
برای جلوگیری از این که نمک به ظرف آسیب رساند، نمک را بعد از این که غذا شروع به پختن کردید یا بعد از این که مایعات شروع به جوشیدن کردند، به آن ها اضافه کنید. نمک روی عملکرد آشپزی تاثیری ندارد اما می تواند زیبایی ظروف استیل را تحت تاثیر قرار دهد.
چسبندگی می تواند به علت داغ شدن بیش از حد ظرف ایجاد شود، وقتی روغن درون ظرف شروع به دود کردن می کند، یعنی حرارت بیش از حد زیاد بوده است.
هرگز نگذارید تمام آب غذا بخار شود. دمای شدید می تواند خسارت های جبران ناپذیری به ظروف آشپزخانه وارد کند.
حرارت بیش از حد یا شعله بلند و برافروخته که تا لبه های تابه بالا می آید، می تواند رنگ ظرف استیل را تغییر دهند. حرارت کم تا متوسط تنها چیزی است که شما برای آشپزی با ظروف مختلف به آن نیاز دارید. در واقع فقط برای جوش آوردن آب است که حرارت بالا لازم است.
توجه داشته باشید که استفاده از ماشین ظرفشویی در هر صورت به ظرف نچسب شما آسیب می رساند و بسیاری از ضمانت نامه ها، از این مورد پشتیبانی نمی کنند.